Engels Espagnol Deutsch 中文翻译 (简体 )

Onze MP3 en iPhone ringtones, oftewel beltonen, zijn allemaal gratis en legaal! Wij verkopen geen beltonen of abonnementen. Er is geen lidmaatschap. Wij vragen niet naar uw telefoonnummer of email-adres.

Hoe de MP3 ringtones te downloaden:

- U kunt ook onze mobiele site bezoeken www.ctunes4.mobi of ctunes4.mobi (zonder www).

Klik op de button voor een lage kwaliteit preview, klik 64, 96 of 128 kbps of iPhone voor een (gezipte) beltoon in een hogere kwaliteit. De preview is een volledige ringtoon, die u ook kunt downloaden (rechts klikken).

Al deze ringtones zijn het eigendom van CTunes. U mag de ringtonen downloaden uitsluitend voor niet-commerciëel, persoonlijk gebruik. Verdere verspreiding van de ringtones zonder onze toestemming is nadrukkelijk verboden.

Klassiek

Klassieke beltonen. Sousa en andere componisten. Op zoek naar "The Liberty Bell", ook bekend als de Monty Python tune? Dan bent u hier aan het goede adres.

Grappig

Grappige beltonen. Ooit gehoord van Bozo de Clown TV show? De show hield het 47 jaren vol! Download de bekende circusmuziek (genaamd Entree der Gladiatoren) als een MP3 beltoon.

Griezel

Griezel beltonen. De plek voor enge beltonen. Ringtones voor Halloween. Uw Gothic outfit kan niet zonder deze tonen. Het meest populair: Ritt der Walküren van Wagner.

Folk

Folk beltonen. Folk en traditionele ringtones. Populaire melodieën van over de hele wereld. De titels herkent u wellicht niet, maar de muziek zegt u des te meer.

Ballet

Romantische beltonen. Laat merken dat u een beschaafd persoon bent, een kenner van elegante muziek. Balletmuziek en zachte romantische ringtones, zeer gewaardeerd door dames.

Barok

Barok beltonen. Gratis beltonen uit de Barok. Geniet van Bach's Badinerie of Händel's La Rejouissance uit de Royal Fireworks. Deze muziek zal u zeer bekend voorkomen.

Piano

Piano beltonen. Chopin, Mozart, Beethoven, Liszt, veel klassieke componisten schreven prachtige muziek voor piano. Wie kent niet Für Elise, de Minuut Wals of Rondo alla Turca?

Kerstmis

Kerstmuziek. Gratis ringtones voor Kerstmis. Met of zonder sneeuw, Kerstmis is altijd een genot.

Over Muziek Compositie